Privacy policie ZOSRadio app

Heel fijn dat u de ZOSRadio app wilt gebruiken. U stelt vertrouwen in ons en dan is vanzelfsprekend onze verantwoording om u op de hoogte stellen wat wij doen met uw privacy en om uw privacy te beschermen en waarom wij bepaalde rechten vragen van u voordat u de app mag gebruiken. Op deze pagina vertellen wij graag of wij privacy gevoelige informatie verzamelen en waarom de app enkele rechten van u vragen. 

Verzamelt de ZOSRadio app privacy gevoelige informatie?

Nee, de app doet niets aan het verzamelen van prviacy gevoelige informatie. Rechten met betrekking tot privacy gegevens worden ook niet aan u gevraagd.

Om welke rechten vraagt de app en waarom

De app maakt gebruik van de volgende rechten:

  • Internet toeang
    Vanzelfspreken want anders kan de app niet functioneren. Op alle vlakken maakt de app verbinding met het Internet (live stream, nieuwsberichten ophalen etc.)
  • Aanpassen van audio
    Met de livestream kunt u de volume vanuit de app aanpassen. Vandaar dat om dit recht wordt gevraagd. Meer doet de app niet met de audio van uw apparaat.

In eerdere versies werden meer rechten gevraagd en wel om:

  • Opnemen van audio
  • Uitlezen status van telefoon

Deze beide rechten doen we niets mee. We nemen geen audio op en doet de applicatie niets met de status. In latere releases zijn beide rechten verwijderd.

Vragen?

Als u vragen heeft over dit privacybeleid of over de rechten die de app vragen, dan kunt u contact met ons opnemen per mail info@rtvsoftware.nl


(c) RTVSoftware