Opdracht -> algemeen


Functieuitleg
OmschrijvingDe omschrijving van de opdracht. Deze is verplicht.
Opdracht niet langer uitvoeren van n minuten

De tijdsperiode waarin de opdracht uitgevoerd moet worden. Wanneer de opdracht langer duurt dan ingesteld aantal minuten, wordt de uitvoering stop gezet.

Deze optie is handig wanneer een opdracht maximaal aantal minuten mag duren ter voorkoming dat andere opdrachten dan niet worden uitgevoerd.
Tip: om risico's te vermijden kan ook de Professionele editie worden gebruikt. Deze kan opdrachten tegelijkertijd laten uitvoeren. 

Aantal maximale pogingenWanneer de opdracht mislukt, wordt direct de opdracht opnieuw opstart. Maar tot het maximaal aantal keren hier opgegeven. Dan stopt de opdracht met uitvoeren als fout.
Indien het aantal maximale aantal pogingen is bereikt:Kies hier uit de opties wat moet gebeuren wanneer het uitvoeren mislukt en het aantal pogingen is bereikt.
- voer commando uitEen commando voor Windows (cmd) wordt uitgevoerd met eventuele ingevoerde parameters

- stuur een sms

Verstuur een SMS.

Zie instellingen → SMS voor meer informatie.

- verwijder eerder neergezette audiobestanden

Wanneer de opdracht eerder met succes was verlopen, staan er audiobesten in de doelmap(pen). Met deze optie worden deze dan worden verwijderd.

Hiermee wordt voorkomen dat eventuele verouderde audiobestanden nog blijven staan in de doelmap(pen) en in uitzending blijven.

- Start de opdracht

Een ander opdracht wordt dan uitgevoerd (alleen beschikbaar voor de Professionele editie).

Meestal is dit een "handmatig ingestelde" (niet op tijdschema) opdracht voor noodsituaties. Stel dat bestand D:\Nieuws.mp3 beschikbaar is maar de opdracht mislukt, kan een ander opdracht dit Nieuws.mp3 vervangen met een statisch "Nieuws nood.mp3" bestand.