RTV AudioDownload Tool

Welkom op de documentatiesite van het Audio Download Tool

Met het Audio Download Tool kunnen audiobestanden (automatisch) worden gedownload bij audioleveranciers of andere bronnen zodat het audiobestand beschikbaar komt bedoeld voor uitzending. Kenmerkend aan de download tool is dat het automatisch werkt en mogelijkheden heeft voor het toepassen van audiovormgeving aan het gedownloaded audiobestand (dat zijn de muziekjes, pingles in en om het audiobulletin). De download tool kent verder een scala aan audio mogelijkheden.

Het Audio Download Tool wordt veelal gebruikt voor het downloaden van (nieuws)bulletins bij audioleveranciers. Audioleveranciers zijn partijen die gesproken nieuws-, weer- of verkeersinformatie aanbieden in audiobestanden bedoeld voor uitzending. De download tool, zoals de tool vaak wordt genoemd, zorgt dat het laatste beschikbare audiobestand met de informatie wordt gedownload en beschikbaar komt voor automatisering of uitzending. Eventueel ook voorzien van audiovormgeving.

De download tool kan ook downloaden uit andere bronnen zoals ftp of http. Bedoeld voor andere audioitems en radiouitzendingen.

De RTV AudioDownload Tool ondersteund niet het gebruik van videobestanden.

De download tool bestaat uit een Freeware en Professional editie. De Freeware is gratis maar kent een beperking in mogelijkheden vergeleken met de Professionele editie. Voor simpele download opdrachten is de freeware meestal voldoende. De Professional editie biedt meer opties en mogelijkheden. Ook kan de Professional editie parallel opdrachten uitvoeren. 

Documentatie pagina's

Pagina's


Zoek in de documentatie