Privacy beleid RTV Slingeland app

Heel fijn dat u de RTV Slingeland app wilt gebruiken. U stelt vertrouwen in ons en dan is vanzelfsprekend onze verantwoording om u op de hoogte stellen wat wij doen met uw privacy en om uw privacy te beschermen en waarom wij bepaalde rechten vragen van u voordat u de app mag gebruiken. Op deze pagina vertellen wij graag of wij privacy gevoelige informatie verzamelen en waarom de app enkele rechten van u vragen. 

Verzamelt de RTV Slingeland app privacy gevoelige informatie?

De app doet niet actief verzamelen van prviacy gevoelige informatie. Rechten met betrekking tot privacy gegevens worden ook niet aan u gevraagd.

Wanneer u een bericht verstuurd met de app naar de studio of contactformulier, dan worden wel enkele persoonsgegevens gevraagd zoals uw naam en/of email adres. Deze worden in een mail verstuurd naar de studio.

Om welke rechten vraagt de app en waarom

De app maakt gebruik van de volgende rechten:

  • Internet toeang
    Vanzelfspreken want anders kan de app niet functioneren. Op alle vlakken maakt de app verbinding met het Internet (live stream, nieuwsberichten ophalen etc.)
  • Aanpassen van audio
    Met de livestream kunt u de volume vanuit de app aanpassen. Vandaar dat om dit recht wordt gevraagd. 

Vragen?

Als u vragen heeft over dit privacybeleid of over de rechten die de app vragen, dan kunt u contact met ons opnemen per mail info@rtvsoftware.nl

(c) RTVSoftware