Privacy Policy

Heel fijn dat u de HollandHit FM app wilt gebruiken. U stelt vertrouwen in ons en dan is vanzelfsprekend onze verantwoording om u op de hoogte stellen wat wij doen met uw privacy en om uw privacy te beschermen en waarom wij bepaalde rechten vragen van u voordat u de app mag gebruiken. Op deze pagina vertellen wij graag of wij privacy gevoelige informatie verzamelen en waarom de app enkele rechten van u vragen. 


Wanneer vragen jullie om persoonlijke gegevens en wat doen jullie daarmee?

De app vraagt om uw e-mailadres en naam wanneer u een bericht stuurt naar de studio. Deze komt als mail in de studio en wordt vanuit Holland Hit FM beantwoord. De uitgever van de app, RTVSoftware, slaat deze gegevens niet op.

Lees hier over de privacy policy met betrekking tot WhatsApp.

Om welke rechten vraagt de app en waarom

De app maakt gebruik van de volgende rechten:

  • Internet toeang
    Vanzelfspreken want anders kan de app niet functioneren. Op alle vlakken maakt de app verbinding met het Internet (live stream, nieuwsberichten ophalen etc.)
  • Aanpassen van audio
    Met de livestream kunt u de volume vanuit de app aanpassen. Vandaar dat om dit recht wordt gevraagd. Meer doet de app niet met de audio van uw .

Vragen?

Als u vragen heeft over dit privacybeleid of over de rechten die de app vragen, dan kunt u contact met ons opnemen per mail info@rtvsoftware.nl

(c) RTVSoftware