Wij'kradio Stadsbeheer Privacy Policy

Let op!

De “Wij'kradio Stadsbeheer” app is een interne app voor en door gemeente Rotterdam Stadsbeheer en bedoeld voor de medewerkers.

De informatie in en rond deze app is alleen ter informatie aangeboden. De app geeft geen officiële overheidsdiensten of adviezen. De app-eigenaar is niet verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie in de app.

 

Heel fijn dat je de app gebruikt. Je stelt vertrouwen in ons en dan is vanzelfsprekend onze verantwoording om je op de hoogte stellen wat wij doen met je privacy en om je privacy te beschermen en waarom wij bepaalde rechten vragen van jouw voordat je de app mag gebruiken. Hier vertellen wij graag of wij privacy gevoelige informatie verzamelen en waarom de app enkele rechten van je vragen.

Verzamelt de app privacy gevoelige informatie?

De app doet niet actief privacy gevoelige informatie verzamelen. Rechten met betrekking tot privacy gegevens worden ook niet aan je gevraagd.

Wanneer je een (gesproken) bericht verstuurd naar de studio, dan worden wel enkele persoonsgegevens gevraagd zoals je naam en/of email adres. Je kan hiervoor je Gemeente Rotterdam emailadres gebruiken. Deze worden dan in een mail opgestuurd naar de studio.

Wat wordt precies verstuurd is wat jij invoert. Dat zijn dus:

 • je naam

 • je emailadres

 • de tekst wat je intikt of

 • door jouw ingesproken audio

Om welke rechten vraagt de app en waarom

De app maakt gebruik van de volgende rechten:

 • Internet toegang
  De app kan niet functioneren zonder Internet toegang. Op vele onderdelen maakt de app verbinding met het Internet (live stream, nieuwsberichten ophalen etc.)

 • Status telefoon uitlezen
  De app wilt weten of je belt. De app gaat dan de live stream onderbreken. De app weet niet met wie je belt.

 • Opnemen audio
  Als je een spraakbericht verstuurd, en je start de opname, dan wordt opgenomen wat je inspreekt. Dit wordt dan met het contactformulier verstuurd naar de studio. Ook hier geldt dat dit bericht beperkt wordt tot de uitzending.

Vragen?

Als je vragen hebt over dit privacy beleid of over de rechten die de app vragen, dan kan je contact opnemen met Stadsbeheer Wijkteam

 

(c) RTVSoftware