Privacy Policy Slotstad RTV

Heel fijn dat je de app gebruikt. Je stelt vertrouwen in ons en dan is vanzelfsprekend onze verantwoording om je op de hoogte stellen wat wij doen met je privacy en om je privacy te beschermen en waarom wij bepaalde rechten vragen van jouw voordat je de app mag gebruiken. Hier vertellen wij graag of wij privacy gevoelige informatie verzamelen en waarom de app enkele rechten van je vragen.

Verzamelt de app privacy gevoelige informatie?

De app doet niet actief privacy gevoelige informatie verzamelen. Rechten met betrekking tot privacy gegevens worden ook niet aan je gevraagd.

Wanneer je een bericht verstuurd naar de studio of via het contactformulier, dan worden wel enkele persoonsgegevens gevraagd zoals je naam en/of email adres. Deze worden dan in een mail opgestuurd naar de studio. Hierbij geldt het privacy beleid van de omroep.

 

Om welke rechten vraagt de app en waarom

De app maakt gebruik van de volgende rechten:

  • Internet toegang
    De app kan niet functioneren zonder Internet toegang. Op vele onderdelen maakt de app verbinding met het Internet (live stream, nieuwsberichten ophalen etc.)

  • Status telefoon uitlezen
    De app wilt weten of je belt. De app gaat dan de live stream onderbreken. De app weet niet met wie je belt.

  • Toegang tot foto bibliotheek
    Je kunt een bericht naar de studio voorzien van afbeeldingen. De afbeeldingen worden uit de foto bibliotheek geselecteerd. De app heeft dan toegang nodig tot de foto bibliotheek.

Vragen?

Als je vragen hebt over dit privacy beleid of over de rechten die de app vragen, dan kan je contact met ons opnemen.

 

(c) RTVSoftware